درگیری‌ها در استان‌های لاذقیه و طرطوس سوریه ادامه دارد (۱۷ اسفند ۱۴۰۳) رویترز: آمریکا می‌خواهد نفتکش‌های ایرانی در دریا را بازرسی کند ترامپ: قصد نداریم به اوکراینی‌ها آسیب برسانیم ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تبیین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم
سرخط خبرها

آینده سیاسی لاریجانی و روحانی چه می شود؟

  • کد خبر: ۸۲۲۱۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
  • ۱
آینده سیاسی لاریجانی و روحانی چه می شود؟
حسن روحانی و علی لاریجانی روسای سابق قوای مقننه و مجریه این روز‌ها چه می‌کنند و آینده سیاسی‌ آنها چه خواهد شد؟ برخی صحبت از حذف سیاسی این دو چهره می‌کنند و برخی دیگر معتقدند این دو چهره به سمت عزلت سیاسی پیش خواهند رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هنوز تکلیف جایگاه بعدی حسن روحانی معلوم نیست و گمانه‌ها نیز در این باره بسیار است. گروهی باور دارند که او حداقل تا مدتی حاشیه نشین خواهد شد و برخی دیگر نیز حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام را که تقریبا مقصد همه بازنشستگان سیاسی است، جایگاه بعدی او می‌دانند.

اما وضعیت برای علی لاریجانی متفاوت است؛ او همچنان مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. لاریجانی با وجود مخالفانی که داشت و دارد، یک شخصیت مهم در معادلات سیاسی کشور است؛ حتی این روز‌ها که چندان ظهور پررنگی در عرصه سیاست ندارد.

غلامرضا نوری، نماینده مجلس، درباره آینده سیاسی علی لاریجانی و حسن روحانی که اکنون در سکوت خبری به سر می‌برند و اینکه این گوشه نشینی، همیشگی خواهد بود یا خیر، به «ایلنا» گفت: من به تازگی با ایشان ارتباط نداشته ام که از آخرین وضعیت مطلع باشم یا اگر احتمالا تصمیمی اخذ شده است، از آن اطلاع پیدا کنم، اما این دو نفر شخصیت‌های مهم، تأثیرگذار و محبوب جامعه هستند و من معتقدم که روزبه روز بر محبوبیتشان اضافه می‌شود. براساس مسئولیت شرعی و ملی که این دو نفر دارند، بعید می‌دانم کناره گیری کنند و در حاشیه بنشینند. حتما با توجه به احساس مسئولیتی که ما در آن‌ها سراغ داریم، در مواقع لزوم به صحنه می‌آیند و جامعه را قطعا کمک می‌کنند.

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی در پاسخ به این سؤال که لاریجانی یا روحانی برای ادامه فعالیت در عرصه سیاسی تصمیم به تشکیل حزب دارند یا خیر، بیان کرد: مشخصا پرس وجو نکرده ام، ولی باتوجه به روحیات و سلیقه‌ای که از این دو نفر سراغ دارم، مطمئن هستم در مقابل آلام مردم و مشکلات جامعه بی تفاوت نمی‌نشینند و فعال می‌شوند، اما نمی‌دانم که حتما در قالب حزب خواهد بود یا نه و نمی‌توانم در این باره اظهار نظر کنم.

از سوی دیگر،  حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، به «باشگاه خبرنگاران جوان» گفت: بعید است علی لاریجانی بخواهد ادامه دهنده مسیر حسن روحانی باشد و احتمالا او به همان مجمع تشخیص مصلحت خواهد رفت. حسن روحانی هم باید پاسخگوی عملکرد هشت ساله دولت خود باشد. دبیرکل حزب سبز با اشاره به احتمال تأسیس حزب سیاسی توسط علی لاریجانی گفت: بعید می‌دانم که آقای لاریجانی دارای روحیات دبیرکلی حزب و وارث آقای هاشمی باشد، اما عمدتا احزابی که با دولت‌ها روی کار می‌آیند با کنار رفتن دولت‌ها هم از صحنه خارج می‌شوند.

عزت ا... یوسفیان ملا، فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی، در گفتگو با «برنا»، درباره حزبی که طی گمانه زنی‌ها با محوریت علی لاریجانی در حال شکل گیری بود، بیان کرد: اصلا ایشان چنین بنایی ندارند و در این باره اصلا صحبتی نشده است.

علی صوفی، دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، نیز در گفتگو با «باشگاه خبرنگاران جوان»، در پاسخ به این سؤال که اکنون حسن روحانی در کجا مشغول است، بیان کرد: او پیشتر در مجمع تشخیص، ساختمانی برای خود تأسیس کرد که محل مناقشه با شورای شهر تهران هم بود و باعث شد که همه تصور کنند محل استقرارش برای دوران پس از ریاست جمهوری بوده است، اما این امر بستگی به این دارد که نظر مقام معظم‌رهبری درباره به کارگیری روحانی در مجمع تشخیص چه باشد.

محمدعلی پورمختار، فعال سیاسی اصولگرا، با بیان اینکه علی لاریجانی همیشه کار را با صبر دنبال می‌کند، درباره نامزدی علی لاریجانی در انتخابات مجلس سال ۱۴۰۲ یا ریاست جمهوری ۱۴۰۴ به «دیده بان ایران» گفت: با شناختی که دارم، بعید می‌دانم آقای لاریجانی برای انتخابات مجلس دوازدهم حضور پیدا کند، اما برای انتخابات ریاست جمهوری همچنان داعیه خواهد داشت که وارد این عرصه شود.

وی افزود: هم اکنون آقای علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور مقام معظم رهبری است؛ بنابراین عملا در عرصه سیاسی کشور حضور دارد. از این رو می‌تواند در عرصه سیاسی کشور خیلی مؤثر باشد و از این جایگاه استفاده سیاسی خودش را ببرد.

حال باید دید که در  نهایت، بخت و اقبال برای حسن روحانی و علی لاریجانی چه سرنوشتی را رقم خواهد زد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۷
0
0
به نظرمن علی لاریجانی درمجمع تشخیص مصلحت نظام هم نباید جایگاهی داشضته باشد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->